Sterren aan de hemel, sterren op je bord: ‘Hotel Watercage’ diner in Kasteel Rivierenhof

Uniek Dineren Aan De Spiegelvijver Tijdens ‘Hotel Watercage’

Kasteel Rivierenhof nodigt u uit voor een onvergetelijke culinaire ervaring aan de oevers van de spiegelvijver. Terwijl het prachtige openluchtspektakel ‘Hotel Watercage’ van Theater Tol zich voor uw ogen ontvouwt, kunt u genieten van een exquis 4-gangen menu, samengesteld door de befaamde keuken van het kasteel.

Op vrijdag 1 september begint het weekend van Deurne Bevrijd met een adembenemende show die het verhaal vertelt van het gevecht tussen hoofd en hart.

Dit is een unieke kans om op een buitengewone locatie te dineren en tegelijkertijd te genieten van een schitterend spektakel. We willen onze gasten een avond bezorgen die ze niet snel zullen vergeten.

zegt zaakvoerder Steve Cornelis.

Het menu voor de avond is als volgt: (€ 39,00 p.p)

  • Voorgerecht: Klassieke krabcocktail óf Carpaccio wagyu met parmezaan en gepekelde groentjes.
  • Soep: Bisque van grijze garnalen (met een supplement van 5 euro).
  • Hoofdgerecht: Rode mul met puree van bieslook en zure room en mousseline saus óf traag gegaard speenvarken in een bordelaise sausje met warme groentjes en aardappelgratin.
  • Dessert: Sabayon glacé met rode vruchten.

We hebben dit menu zorgvuldig samengesteld om te complementeren met de sfeer en elegantie van ‘Hotel Watercage’.

voegt Cornelis toe.

Plaatsen voor dit exclusieve diner zijn beperkt, dus reserveer snel om deze unieke ervaring niet te missen.

Het diner is gans het weekend verkrijgbaar, op vrijdag 1 september enkel om 18u30. Zaterdag en zondag op aanvraag beschikbaar na reservatie.

Uitsluitend verkrijgbaar via reservatie

E-mail: info@kasteel-rivierenhof.be
Telefonisch: 03 324 21 00
Diner: 18u30
Start show: 20u30

De voorstelling ‘Hotel Watercage’ is gratis en wordt je aangeboden door het district Deurne. De show begint stipt om 20.30 uur aan de Spiegelvijver van Rivierenhof. Kom op tijd en het liefst te voet of met de fiets. Voor meer informatie omtrent de show, bezoek www.deurnebevrijd.be.

Grijp deze kans om te genieten van een culinair hoogstandje met een spectaculair zicht op een van de meest betoverende voorstellingen van het jaar.

Beeld: Teaser district Deurne & © Fotogeniek Antwerpen – itamo bv (foto Kasteel Rivierenhof te koop op canvas via deze link)
Evenement is een organisatie van District Deurne.